Κυρ, 30 Ιουν 2024
Αρχική  > Κοινωνία - Πολιτισμός - Περιβάλλον

«…Ζωγραφίζοντας τη Μουσική!» θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» στο Ρέντη

14/6/2024

Μια εικαστική και μουσική εκδήλωση «…Ζωγραφίζοντας τη Μουσική!» διοργανώνει το Μουσικό Εργαστήρι Ρέντη (παράρτημα Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη) σε συνεργασία με το εργαστήρι ζωγραφικής την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 7:30 το απόγευμα στο θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» (Μπιχάκη 8, Ρέντης). Τα τμήματα του Εργαστηρίου παιδικής ζωγραφικής, στην είσοδο του θεάτρου θα παρουσιάσουν επιλεγμένα και ομαδοποιημένα έργα των μικρών ζωγράφων, τα οποία δημιούργησαν υπό την επίβλεψη της υπευθύνου, Γιόλας Αθανασίου, όπως ζωγραφιές, κατασκευές, μικρά γλυπτά μουσικά όργανα κατασκευασμένα με ανακυκλώσιμα υλικά, τρισδιάστατα κολάζ .

 

Μελωδίες  Σοστακόβιτς ,Τίρσεν, τραγούδια των Χατζιδάκι και Μικρούτσικου αλλά και ένα ροκ μουσικό ταξίδι από τους Νιρβάνα μέχρι τον Michele Jackson και απ’ την έντεχνη μουσική στη ραπ θα παρουσιάσει το Μουσικό Εργαστήριο Αγ.Ι. Ρέντη.

 

Συμμετέχουν : η παιδική Χορωδία Μουσικού Εργαστηρίου Ρέντη υπό την διεύθυνση της Μαρίας Τσίγκου, το duo φλάουτο-κιθάρας με τους Άγγελο Ρόκα (τάξη Επιστήμης Πλαταρά) και Ηλία Διαμαντάκη, το κιθαριστικό σύνολο Rentis Guitar ensemble, με τους κιθαριστές Βασίλη Μαστοράκη και Ηλία Διαμαντάκη, Ιάσονας Μανούσος και σπουδαστές της Αρετής Τοπουζίδη, το μοντέρνο τμήμα Ρέντη της τάξης του Γιάννη Θεόδωρου. 

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Γκόλγκαρης και Βασίλης Μαστοράκης